0343-452691 (kerkelijk bureau) scriba@pwamerongen.nl

Nieuwsoverzicht

Als oud-directeur van Kamp Amerfoort verzorgt Harry Ruys op donderdagavond 2 mei een lezing over het gebruik van het kamp voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.

De werkgroep Missionair opent de komende maanden weer zeer regelmatig de kerkdeuren van de Andrieskerk voor tal van bijzondere activiteiten en bijeenkomsten.

Een geurend bakje koffie, een uur prachtige muziek en vrolijke, verrassende toelichtingen. Dat zijn de koffieconcerten van pianist Wouter Harbers in de Andrieskerk.

Op 21 maart, de dag tegen racisme en discriminatie, houden Andries door de Week en Amnesty International gezamenlijk een filmavond. De film die in de Ark wordt vertoond is Tori & Lokita.

Op woensdag 7 februari is er van 20.00 tot 21.30 uur in de Ark een avond over rouw en verlies. […]

Is het onlogisch, onredelijk of achterhaald om in God te geloven?  Filosoof Emanuel Rutten is van mening van niet. God bestaat […]

Op zondag 14 januari is er voor kinderen een interactieve theatervoorstelling over Noach in de Andrieskerk. Deze voorstelling begint om […]

Ook in 2024 zal de Andrieskerk weer deelnemen aan ‘Feest van de Geest’, de kunstexpositie tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Eén […]

De PCOB en de Diaconie gaan weer samen de koffieochtenden organiseren. Deze vinden plaats op elke 4e dinsdagmorgen van de maand en beginnen om 10.00 uur.

In december staan de kerkdeuren van de Andrieskerk voor u open tijdens verschillende activiteiten. Een overzicht van de commissie Missionair.

De organisatie van de Open Maaltijd is op zoek naar vrijwilligers. Komt u ook één keer per maand helpen in […]