0343-452691 (kerkelijk bureau) scriba@pwamerongen.nl

Kerk-app voor de hele gemeente

Onze kerk beschikt over een eigen app voor de smartphone en tablet waarmee we nog gemakkelijker en efficiënter met elkaar kunnen communiceren. Bovendien maakt de app het mogelijk eenvoudiger te collecteren en actuele of aanvullende informatie te krijgen. De kerk-app die wij gebruiken is gebouwd door Donkey Mobile. Ben je lid of nauw betrokken bij onze kerkelijke gemeente, dan nodigen we je van harte uit de app te downloaden en een profiel aan te maken.

Interactie

De kerk-app is één van onze communicatiemiddelen, naast bijvoorbeeld de website, de Klokkenluider en de Zondagsbrief. De app is bijzonder geschikt om bekendheid te geven aan de vele initiatieven en activiteiten binnen onze gemeente. Bovendien bevordert het de onderlinge betrokkenheid omdat je eenvoudig kunt kennismaken met andere gemeenteleden. De app maakt interactie mogelijk en is daardoor een belangrijk communicatiemiddel binnen onze gemeente.

Je vindt in de app de agenda van onze gemeente en je kunt je aansluiten bij verschillende groepen. Hier kunt je berichten, foto’s en filmpjes delen of op een andere wijze contact zoeken met elkaar. Ook biedt de app een handige manier om financieel bij te dragen aan de collecten.

Downloaden

Je kunt onze kerk-app downloaden door in de App Store of Play Store te zoeken op “PW Amerongen”. Of klik op een van onderstaande afbeeldingen om direct naar de downloadpagina te gaan.

Vragen en antwoorden

Hoe maak je een profiel aan?

Bij het starten van de app wordt gevraagd een profiel aan te maken. Om de gemeentegids zo overzichtelijk mogelijk te houden, willen we je vragen de volgende tips mee te nemen:

  • Maak één individueel profiel aan (liever geen familieprofiel of dubbele profielen)
  • Vul het profiel zo volledig mogelijk in met een telefoonnummer, adres en verjaardag. Zodat anderen je kunnen leren kennen. Uiteraard bepaal je natuurlijk zelf wat mensen van je mogen weten.
  • Plaats een duidelijke foto van jezelf, zodat we elkaar ook echt kunnen herkennen. Wel vrijblijvend natuurlijk!

De app is besloten voor leden en nauw betrokkenen van onze gemeente. Indien jouw emailadres niet bij ons bekend is, vindt er eerst een check plaats door het kerkelijk bureau waarna je wordt toegelaten. Dit kan een kleine vertraging geven van enkele dagen met mogelijk aanvullende vragen.

Is er een gebruikershandleiding?

Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, dan kun je onderstaande handleiding gebruiken. Hierin staat informatie over het downloaden van de app, het aanmaken van een account en het gebruik van de app. Mocht je extra hulp nodig hebben dan kun je persoonlijk contact opnemen met Luc de Ruiter (lucderuiter@gmail.com). Luc: “Dan kunnen we een afspraak maken waarin we stap voor stap door de handleiding heen gaan.”

Download de app-handleiding.

Hoe houden we de app gezellig?

Het kan mooi zijn om lief en leed te delen en heerlijk je hart te luchten. Maar we willen voorkomen dat we daarmee anderen beschadigen. Daarom hebben we enkele richtlijnen voor het gebruik van onze kerk-app opgesteld.

Download de richtlijnen.

Uitgelicht

Jeugdwerk

Het evangelie ontdekken, leren en
in de praktijk brengen

Pastoraat

Omzien naar elkaar:
'Opdat niemand ongezien blijve'

Kringen / gespreksgroepen

De kracht van de kleine groep:
samen op weg gaan