0343-452691 (kerkelijk bureau) scriba@pwamerongen.nl

Na het succes van de serie koffieconcerten in het afgelopen seizoen keert pianist Wouter Harbers in het nieuwe seizoen terug in de Andrieskerk voor nog meer mooie muziek! Van september 2024 tot en met april 2025 wordt er weer iedere tweede woensdagochtend van de maand een koffieconcert gegeven. Volgens het vertrouwde ‘recept’.

Een geurend bakje koffie, een uur prachtige muziek en vrolijke, verrassende toelichtingen. Dat zijn de koffieconcerten van pianist Wouter Harbers in de Andrieskerk. De sfeer tijdens deze koffieconcerten is ronduit gezellig en dankzij de achtergrondverhalen hoor je de muziek zoals je die nog nooit gehoord hebt.

‘Muziek toegankelijk maken voor iedereen.’ Dat is de missie van Wouter Harbers. Zeven jaar geleden begon hij met de eerste serie koffieconcerten in Zeist. In een paar jaar tijd groeide dit initiatief uit tot een landelijke stichting met ruim honderd concerten per jaar. Om de muziek écht toegankelijk te maken voor iedereen is de toegang gratis. Waar woorden stoppen, gaat de muziek verder. Kom het zelf ervaren!

Het programma ziet er als volgt uit:

  • wo 11 sept 2024 – Beroemde Meesterwerken
  • wo 9 okt 2024 – Virtuoos Snarenspel
  • wo 13 nov 2024 – Melancholie op de cello
  • wo 11 dec 2024 – Highlights uit Händels Messiah
  • wo 15 jan 2025 – Pianomuziek voor 20 vingers
  • wo 12 febr 2025 – Van Schubert tot Sonneveld
  • wo 12 mrt 2025 – Chopins Eerste Pianoconcert
  • wo 9 apr 2025 – Aus Liebe

De koffie en thee staan klaar om 10.00 uur en kosten 1,50 euro. Het concert begint om 10.30 uur.

Toegang is gratis. Er is wel een collecte. Kaarten voor het hele seizoen kun je reserveren via de website www.koffieconcerten.nl.

Lukt het niet om aan te melden, neem dan contact op met Alice van Barneveld, 06-23319074, werkgroep Missionair.