0343-452691 (kerkelijk bureau) scriba@pwamerongen.nl

In december staan de kerkdeuren van de Andrieskerk voor u open tijdens verschillende activiteiten. Een overzicht:

Op woensdag 13 december bent u van harte welkom voor een kerstkoffieconcert. Pianist Wouter Harbers verzorgt met 3 tenoren een prachtig kerstconcert. Vanaf 10.00 uur staan de deuren van de Andrieskerk voor u open. Voor dit koffieconcert kunt u tickets reserveren op: www.koffieconcerten.nl.

Ook op woensdag 13 december is er om 20.00 uur een Taizéviering. Ds. Mendie Hofma verzorgt samen met musicus Ronald Naar teksten en muziek rondom het thema ‘Uitzien naar wat komt’. Het belooft een bijeenkomst te worden met veel stilte, mooie meditatieve teksten, liederen en muziek.

Zondag 17 december om 17.00 uur vindt er ‘a ceremony of lessons and carols’ plaats, uitgevoerd door de Andriescantorij o.l.v. Ad Verhage. Deze vesper is opgebouwd rondom advents- en kerstlezingen, afgewisseld met Engelse carols en hymnen.

Houdt u ook zo van het zingen van de bekende kerstliederen?
Dan bent u van harte welkom op donderdagavond 21 december om 19.30 uur in de Andrieskerk. Jan-Willem Mauritz verzorgt samen met Peter Kits en de commissie Missionair een kerstzangavond. De Andrieskerk zal in kerstsfeer verlicht zijn en zet haar deuren voor u open!

En dan nodigen wij u ook van harte uit voor de vieringen op kerstavond en op eerste kerstdag!

  • Zondag 24 december, 19.00 uur: Kinderkerstnachtdienst
  • Zondag 24 december, 22.30 uur: Kerstnachtdienst, zang begint 10 minuten voorafgaand aan de dienst, dus kom op tijd.
  • Maandag 25 december, 10.00 uur: Kerstdienst