0343-452691 (kerkelijk bureau) scriba@pwamerongen.nl

De organisatie van de Open Maaltijd is op zoek naar vrijwilligers. Komt u ook één keer per maand helpen in de Ark? Het gaat dan om de tweede donderdag van de maand. De Open Maaltijd staat bekend om zijn gezelligheid en de vele dankbare gasten. Die gasten krijgen een heerlijke maaltijd voorgeschoteld en genieten van een drankje en de ontmoeting met hun tafelgenoten.

Wat zijn de taken?

Om de druk op de bestaande, kleiner wordende groep vrijwilligers te verlichten, zoeken we mensen die willen helpen met het serveren van het eten aan de gasten. We beginnen met de voorbereidingen rond de klok van 16.00 uur en de gasten komen binnen vanaf 17.00 uur. De mensen gaan om ongeveer 19.00 uur naar huis, waarna de vrijwilligers over het algemeen voor 20.00 uur klaar zijn met de afwas en het opruimen van de zaal. Ook als u maar een deel van de middag aanwezig kunt zijn om te helpen: welkom, alle handjes helpen.
Natuurlijk kunt u als vrijwilliger lekker meeëten, tegen een kleine vergoeding.

Interesse in dit vrijwilligerswerk? Laat van u horen en neem contact op met:
Rinske van Doorn: 06-41253255
Alice van Barneveld: 06-23319074