0343-452691 (kerkelijk bureau) scriba@pwamerongen.nl

In februari hadden we een mooie avond, waarop we spraken met elkaar over ervaringen van rouw en verlies. Eén avond bleek niet genoeg; veel mensen wilden graag verder doorpraten met elkaar.

Dat gaat gebeuren op donderdag 27 juni. U bent die dag welkom vanaf 17.00 uur in de Ark voor een drankje. Om 17.30 uur gaan we met elkaar aan tafel. Na de maaltijd gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek aan de hand van een aantal vragen. We hopen de avond af te ronden om ongeveer 21.30 uur.

Deze avond wordt georganiseerd door de Taakgroep Pastoraat, maar het zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van een aantal vrijwilligers van de Open Maaltijd (immers… die hebben ervaring met een flinke groep gasten). Financieel wordt het mogelijk gemaakt door de Stichting Francine van der Meer. Die stichting heeft flinke bedragen toegezegd aan onze gemeente, o.a. voor pastoraat. We zijn blij dat we daardoor dit soort activiteiten kunnen organiseren.

Deze avond is bedoeld voor mensen die te maken hebben met rouw en verlies en die het fijn vinden om daar met anderen over te praten. Ook wanneer u er in februari niet bij was, kunt u hieraan meedoen!

Opgave vooraf is deze keer verplicht, want de catering hangt af van het aantal deelnemers, natuurlijk. U kunt zich opgeven bij ds. Hofma. Dat kan telefonisch, via WhatsApp (06-81203227) of mail: mendiehofma@gmail.com. Geeft u zich op vóór 13 juni; dan kunnen wij de avond verder gaan organiseren.

Vriendelijke groeten,

De Taakgroep Pastoraat