0343-452691 (kerkelijk bureau) scriba@pwamerongen.nl

Stef Bos – Bloemlezing
(8 september, 20.00 uur, Andrieskerk)

 25,00

  • Aanvangstijd: 20.00 uur
  • Locatie: Andrieskerk Amerongen
  • Inclusief drankje

Nog 206 plekken beschikbaar

Categorie:

Beschrijving

Stef Bos komt opnieuw naar Amerongen! Dit keer met zijn solovoorstelling Bloemlezing. Zet zondagavond 8 september, 20.00 uur, in jouw agenda en kom ook! De deuren van de Andrieskerk openen die avond om 19.30 uur.

Kaartjes voor deze voorstelling kosten € 25,- per stuk (incl. drankje) en kunnen hier worden besteld.

Met enkel en alleen zijn piano en gitaar bij de hand vertolkt hij niet alleen zijn bekende repertoire en het al wat oudere werk. Ook nieuw materiaal brengt hij ten gehore. Vanachter de piano of op gitaar maakt Stef een reis door de tijd. Samen met zijn publiek, dat verzoeknummers kan aanvragen via zijn website. Zo komt hij tot een ‘Bloemlezing’ die elke avond anders is.

Het belooft een uniek concert te worden, dat weer verschilt van de andere concerten die hij in deze reeks in het najaar zal geven. Kernwoorden voor deze voorstelling zijn: intiem en betoverend, boordevol echte taalkunstwerkjes.

En… wat dit concert extra bijzonder maakt: het is mogelijk om via de site van Stef Bos een verzoeknummer aan te vragen. Wil je dolgraag jouw favoriete nummer van Stef horen in de Andrieskerk? Ga dan naar www.stefbos.nl en kies bovenaan die pagina in de blauwe balk voor de mogelijkheid voor het aanvragen van een verzoeknummer.

Extra informatie

Deuren open

19.30 uur

Aanvangstijd

20.00 uur

Locatie

Andrieskerk, Amerongen