0343-452691 (kerkelijk bureau) scriba@pwamerongen.nl

U kunt een boekcadeau komen uitzoeken! In september zullen leden van de Taakgroep Pastoraat met een bakfiets vol boeken het dorp in gaan. Op zes verschillende plekken kunt u naar de bakfiets komen voor het uitzoeken van een boek naar keuze. Er zijn (kinder)bijbels, dagboeken voor alle leeftijden, geschenkboeken en boeken rond een bepaald thema.

Samen met boekhandel De Rank uit Veenendaal hebben we een divers aanbod samengesteld en kunt u dus bij de bakfiets de boeken ook nog inzien. Er wordt 1 boek per huishouden uitgedeeld. Hopelijk vindt u in de bakfiets een boek, dat het hele gezin aanspreekt. En misschien doet u er een boekidee op voor iets wat u op een later moment zelf kunt aanschaffen. En het is natuurlijk ook leuk om onderling de boeken uit te lenen of te ruilen.

Deze actie is één van de activiteiten die georganiseerd wordt met het geld dat beschikbaar is gesteld uit het fonds van Stichting Francine van der Meer. De kaarsenactie van vorig jaar oktober was ook zo’n activiteit, evenals de bloemen die met Pinksteren werden uitgereikt en diverse maaltijdinitiatieven, die gaan komen. Al deze initiatieven zijn bedacht door de taakgroep om de onderlinge betrokkenheid en de persoonlijke geloofsopbouw van gemeenteleden te bevorderen.

Eind augustus ontvangt u een ansichtkaart in uw brievenbus. Bij inlevering van de kaart op één van de genoemde locaties ontvangt u dan een boek.

Download hier de lijst met de beschikbare boeken.

 

De Bakfiets-vol-boeken staat op de volgende data op de volgende locaties:

  • 11 september – 19.00-20.30 uur – locatie: Allemanswaard
  • 13 september – 19.00-20.30 uur – locatie: Ridderhof parkeerplaats
  • 14 september – 10.00-12.00 uur – locatie: Jumbo
  • 15 september – 12.00-14.00 uur – locatie: Hoftuin bij de kerk
  • 20 september – 18.30-21.00 uur – locatie: Multifunctioneel centrum Bestegoed, Elst
  • 21 september – 10.00-12.00 uur – locatie: De Molen in Amerongen

Let op! Geen ansichtkaart, geen boek, dus wees zuinig op uw kaart!
We zien u graag bij de Bakfiets-vol-boeken.