Oproep vrijwilligers Open maaltijd

Komt u ook helpen 1 x per maand (2e donderdag van de maand) in de Ark, bij de Open maaltijd, met veel gezelligheid en veel dankbare gasten die een gezellige maaltijd krijgen, onder het genot van een drankje en een gesprek met de medetafelgenoten.  

Om de druk op de groep vrijwilligers,  die kleiner aan het worden is,  te verlichten zoeken we mensen die willen helpen met het serveren van het eten aan de gasten.  We beginnen met het voorbereiden rond de klok van 16.00 uur en de gasten komen binnen vanaf 17.00 uur. Als de mensen naar huis zijn om ongeveer 19.00 uur zijn wij voor 20.00 uur klaar met de afwas en het opruimen van de zaal.

Ook als u maar een deel van de middag aanwezig kunt zijn om te helpen, welkom, alle handjes helpen.

Natuurlijk kunt als vrijwilliger lekker mee eten voor een kleine vergoeding.

Laat van u horen en neem even contact met ons op.
Rinske van Doorn: 06-41253255
Alice van Barneveld: 06-23319074