Decemberactiviteiten in de Andrieskerk

In de decembermaand staan de kerkdeuren van de Andrieskerk voor u open tijdens verschillende activiteiten. Wij heten u hierbij van harte welkom!

Op 13 december nodigen wij u uit voor een Kerstkoffieconcert. Pianist Wouter Harbers verzorgt met 3 tenoren een prachtig kerstconcert. Vanaf 10.00u. staan de deuren van de Andrieskerk voor u open. Voor dit koffieconcert kunt u tickets reserveren op: www.koffieconcerten.nl.

Ook op 13 december is er om 20.00u. een Taizéviering. Ds. Mendie Hofma verzorgt samen met musicus Ronald Naar teksten en muziek rondom het thema ‘Uitzien naar wat komt’

Het belooft een bijeenkomst te worden met veel stilte, mooie meditatieve teksten, liederen en muziek.

Zondag 17 december om 17.00u. vindt er ‘a ceremony of lessons and carols’ plaats, uitgevoerd door de cantorij o.l.v. Ad Verhage. Deze vesper is opgebouwd rondom advents- en kerstlezingen, afgewisseld met Engelse Carols en Hymnen.

Houdt u ook zo van het zingen van de bekende kerstliederen?
Dan bent u van harte welkom op 21 december om 19.30u. in de Andrieskerk. Jan-Willem Mauritz verzorgt samen met Peter Kits en de commissie missionair een kerstzangavond. De Andrieskerk zal in kerstsfeer verlicht zijn en zet haar deuren voor u open!

En dan nodigen wij u ook van harte uit voor de vieringen op kerstavond en op eerste kerstdag:
24 december om 19.00u.: kinderkerstnachtdienst.
24 december om 22.30u.:  kerstnachtdienst, zang begint 10 minuten voorafgaand aan de dienst, dus kom op tijd.
25 december om 10.00u.:  kerstdienst.