Herdenkingsconcert 8 november

Grijpt de situatie in de wereld jou ook zo aan? Of sta je in november stil bij je eigen verlies? Kom woensdagochtend 8 november naar een uniek Herdenkingsconcert in de Andrieskerk in Amerongen. Laat je in de sfeervol verlichte kerk raken door ontroerende muziek in “een uur vol troost”.
Pianist Wouter Harbers en de van oorsprong Oekraïense musicus Oleg Lysenko werken samen tijdens dit concert. Wouter bespeelt de vleugel en het orgel, en Oleg neemt zijn accordeon, bandoneon en bayan mee. Hun klanken mengen zich in muziek van Bach, Grieg en Piazzolla. Ze sluiten af met het grootse Adagio van Albinoni.
Je kunt tijdens het concert zelf een kaarsje aansteken om te herdenken wat jou lief is… En er is aandacht voor een hulpproject voor Oekraïense kinderen, nu de oorlog daar al anderhalf jaar duurt. Het concert start om 10:30u en de entree is gratis (collecte). Kaarten verkrijgbaar via www.koffieconcerten.nl