Andries TOP 2000, popsongs met een verhaal

Misschien herinnert u zich ‘Symfonica in Andries’ of de ‘Andries top 2000’ nog, allebei fantastische evenementen in onze oude Andries. Ook dit jaar wordt er weer zo’n geweldig evenement georganiseerd en wel op zaterdag 25 november, de Heuvelrug Top 2000. In een sfeervolle Andrieskerk spelen artiesten uit de Heuvelrug prachtige, betekenisvolle nummers uit de Top 2000.
De keuze voor de nummer wort door u bepaald, op de website van de Andrieskerk vindt u alle verdere informatie. Stemmen kan tot de eerste week van november. Geef uw favoriete nummers met uw persoonlijke verhaal op via de website van de Andries www.pwamerongen.nl.

De presentatie van deze avond wordt verzorgd door de radiostem van Nederland Jan Willem Roodbeen (NPO Radio2). Met deze geweldige avond proberen we zo veel mogelijk geld op te halen voor de Voedselbank van de Utrechtse Heuvelrug.

Kaartjes zijn te bestellen op de website.
Tot 18 jaar kost een kaartje 10 euro, ben je ouder dan kost een kaartje 15 euro.
Wees er snel bij, want vol is vol.
Tot de 25ste november in de Andries, be there.
Groet,
De heuvelrug TOP 2000 commissie

Klik op onderstaand logo om nummers aan te melden en tickets te bestellen!