Nieuwe reeks koffieconcerten in Amerongen

De enthousiaste Zeister pianist Wouter Harbers heeft een missie: klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Zijn koffieconcerten zijn hiervan een goed voorbeeld – inmiddels geeft hij die door heel Nederland, en vanaf 13 september óók in Amerongen!
Woensdagochtend 13 september bent u van harte uitgenodigd de start van deze serie mee te maken! Proef vooraf de sfeer in het prachtige dorp, wandel de ruim vijf eeuwen oude kerk in, geniet van een heerlijke koffie, en ontspan bij een gezellig koffieconcert.
Dit eerste concert neemt Harbers strijkkwartet Romance mee: vier professionele strijkers, die de passie voor mooie muziek met Wouter delen. Het eerste koffieconcert staat de liefde centraal, in een programma met ‘de mooiste Romances’. Waar woorden stoppen, gaat muziek verder. Zoals altijd vertelt Wouter graag bij de muziek.
De entree is gratis. Na afloop is er een vrijblijvende collecte voor de musici. Het concert start om 10.30 uur, er is koffie vanaf 10.00 uur. Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan even via www.koffieconcerten.nl Hartelijk welkom!

De commissie Missionair Werk: “We vinden het erg leuk dat Wouter Harbers, die het op zijn hart heeft klassieke muziek bij mensen toegankelijk te maken, bij ons in de Andrieskerk koffieconcerten gaat geven. Vanaf 13 september zal hij elke 2e woensdag van de maand met steeds wisselende musici een koffieconcert geven.”