Zaterdag 17 juni: veelzijdige snuffelmarkt Andrieskerk

Op zaterdag 17 juni 2023 is er De Snuffelmarkt van 10.00 uur en gaat door tot 16.00 uur. Een heerlijke dag, met veel ontmoetingen en vermaak op de Hof naast de Andrieskerk in Amerongen.

Veelzijdige markt met mooie spullen te koop. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, zoals een springkussen. Er is allerlei lekker eten en drinken zoals verse pannenkoeken, heerlijke broodjes kroket en diverse zelfgebakken koeken en cake.

De hele dag draait het Rad van Avontuur (lotenverkoop) met tientallen prachtige prijzen. De Snuffelmarkt is een initiatief van een groot aantal vrijwilligers vanuit de Andrieskerk. Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen aan de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug (50%) en een bijdrage voor de verbouwing van de Ark (50%). Graag tot ziens op 17 juni!