Ingekomen bericht van PKN Woudenberg

Hierbij een bericht betreffende de Workshop met Thum Arts die op zondag 26 juni wordt gehouden in Woudenberg. En een bericht betreffende Muskathlon@home in Woudenberg en omgeving.
Jullie gemeenteleden zijn hierbij uitgenodigd om hieraan mee te doen. Kunnen jullie komende tijd bijgevoegde stukjes afwisselend plaatsen in de zondagsbrief? En helemaal leuk als jullie persoonlijk jongeren kunnen uitnodigen. Alvast bedankt voor de medewerking!
Fijn als dit de komende weken regelmatig in de zondagsbrief vermeld kan worden.

Hartelijke groet,
Namens team ‘1euro60’ van Woudenberg & Omstreken en V&O
Jaap, Jannette, Ronald, Sophie en Jannette Maijen 06-11286220

Zaterdag 25 juni: Muskathlon@home

Een landelijk initiatief waarop alweer enthousiast gereageerd is om mee te doen. Net als vorig jaar willen we met zoveel mogelijk mensen in Woudenberg & Omstreken ons warm maken voor het werk van Compassion, deze keer in Haïti. Een ieder kan zich aanmelden om mee te bewegen op zaterdag 25 juni door 1,6 / 16 / 160 kilometer of een veelvoud hiervan te wandelen, fietsen, Nordic Walken, hardlopen, mountainbiken, steppen of …… vul zelf maar in. Er zijn diverse routes vanaf de parkeerplaats aan De Treekerweg. Het moment kun je zelf bepalen tussen 6.00 en 22.00 uur. Je kunt je individueel of als groep aanmelden, of je kunt aansluiten bij één van de bestaande groepen. Een aantal jongeren gaan zich ’s avonds om 19.00 uur inzetten……. en gezellig als jij aansluit. Het gezamenlijke doel is zoveel mogelijk maal € 1,60 in te zamelen omdat er zovelen in extreme armoede leven en met hun gezin moeten rondkomen van minder dan € 1,60 per dag. Meld je aan Je kunt je aanmelden via home.muskathlon.nl. Kies voor team ‘1euro60’ als je mee wilt doen met het team van Woudenberg & Omstreken. Stuur ook even een email naar muskathlon1euro60@gmail.com, dan kunnen we met elkaar routes delen en afspraken maken. Woudenbergers & Omstreken voor gerechtigheid hoopt op jouw deelname.

Namens team Woudenberg & Omstreken Jaap, Jannette, Ronald, Sophie

WORKSHOP THJUM ARTS (13 t/m 15 jaar / 16+)

SAVE THE(ATER) DATE: zondagavond 26 juni 2022 19.00 uurMet elkaar beginnen we de avond met stukje informatie en warming up en dan gaan we in 2 groepen aan de slag. Ben jij er ook bij? Nodig je ook andere jongeren uit? Hoe meer hoe leuker, iedereen is welkom! Want dit wil je toch meemaken……… Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.

Thjum Arts (1993, Nijmegen) heeft altijd met veel plezier het toneel beklommen. Toch was het pas op zijn achttiende dat er iets bijzonders gebeurde: hij besloot mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van de school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Na het vwo besloot Thjum Politicologie te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Nadat hij zijn propedeuse had behaald besefte hij dat er iets miste. Comedy? Wat was dat eigenlijk? En zo besloot Thjum zich in te schrijven voor comedypodia. Dat hield nooit meer op. Hij heeft diverse mooie prijzen gewonnen en goede referenties.

Locatie: De Voorhof, Nico Bergsteijnweg 139 (hoek Nijverheidsweg), Woudenberg. Hopelijk tot de 26e!

Verdieping & Ontmoeting
Ontmoeting@pkndevoorhof.nl
Laat even weten als je interesse hebt in de workshop, dan houden we je op de hoogte.

Jannette Maijen 06-11286220