Concert Daniel van der Hoeven 13 mei 20.00 h

Beste Vrienden van de Andrieskerk en bezoekers van de concerten,

Vrijdag 13 mei kunt u de presentatie van een nieuwe cd bijwonen van concert pianist Daniel van der Hoeven! Zijn cd  ‘Immersed’ is recent in de Volkskrant beoordeeld met 4 sterren! De recensies waren zeer lovend!

Met enige trots kondigen wij dus dit prachtige pianoconcert aan van een pianist, voor wie de Andrieskerk te Amerongen een soort thuiskomen is. Hij bracht hier namelijk zijn eerste 5 levensjaren door als zoon van de predikant van deze kerk, ds. van der Hoeven. Hoe leuk is dat! Vele dorpsgenoten zullen zich deze markante dominee nog wel herinneren.

Zoon Daniel is inmiddels een gevierd pianist met internationale faam. Recent bracht hij de cd uit ‘Immersed’ uit met muziek, gespeeld op een onder kenners beroemde vleugel van Chris Maene, een pianobouwer in Delft.  Deze bijzondere vleugel wordt zelfs voor dit concert speciaal ‘ingevlogen’!

Daniel van der Hoeven brengt muziek ten gehore van o.a. Bach, Beethoven, Esscher en Dutilleux. 

U kunt deze bijzondere avond bijwonen. Dit wilt u toch niet missen!?

Aanvang 20.00 uur. Kaarten ad € 17,50 – consumpties inbegrepen – (jeugd/studenten gratis) zijn online verkrijgbaar via www.andrieskerk.nl of lokaal bij fa. Kleton of drogisterij Koenhoek. Ter plaatse vanaf 19.30 uur is ook mogelijk.