19 april: Hoe kan jij/ u bijdragen aan echte verbinding binnen gezin/werk/kerk?

Avond georganiseerd door de taakgroep Jeugd en gezin.

Dinsdagavond 19 april, 20:00 uur, De Ark, o.l.v. Hans Bakker

Heeft u/ Heb jij dat ook weleens? De communicatie met de ene persoon gaat prima, maar met die ander krijg je maar moeizaam contact? Het lijkt wel of je ‘de sleutel’ mist om in verbindend contact met de ander te komen. Grote kans, dat het te maken heeft met de communicatievoorkeur van diegene en jou. Een ieder van ons heeft een eigen opbouw van zijn persoonlijkheidshuis. Het wetenschappelijk onderbouwd PCM (Proces Communicatie Model), gaat uit van 6 types en wil jij/ u hier inzicht over geven. Elk van de types communiceert verschillend, leert verschillend, wordt op verschillende manieren gemotiveerd, vertoont verschillend gedrag in distress.  Hoe we iets zeggen beïnvloedt de mogelijkheid of mensen zullen horen wat we zeggen. Er is echter geen type beter of slechter. God heeft ons bewust op deze wijze geschapen. We zijn alleen verschillend.  Op dinsdag 19 april bent u/ ben jij meer dan welkom om (start 20.00 uur) deel te nemen aan een boeiende avond in de Ark. Hans Bakker (o.a. onderwijspedagoog, Lector talent en opbrengsten en Proces Communicatiemodel trainer) zal ons inzicht en tools meegeven om op onze plek in de wereld een ander nog beter te begrijpen. Samen kunnen we zo de wereld proberen nog mooier te maken en vorm te geven aan Zijn schepping. Pak gewoon wat vaker de lift! We zouden het zeer waarderen als we velen van jullie/ u op deze avond zouden mogen ontmoeten! Jij /u bent toch ook van de partij?

Warme groet,

Namens de taakgroep Jeugd & Gezin

Ingeborg van Reenen- van Staveren