Wie doet / wil er mee doen met de spaardoosjes in de 40 dagen tijd?

We kunnen ze dit jaar niet uitdelen na de dienst, maar komen het graag bezorgen.
Dit jaar gaat de opbrengst naar de Parel.
U gaat hierover meer horen tijdens de diaconale dienst op 11 april. Dorpsakker De Parel is een ecologische moes– en pluktuin aan de rand van Amerongen. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, aandacht voor elkaar en voor de tuin hebben, samen werken, genieten en delen in de opbrengst van het land. Dorpsakker De Parel is in 2012 gestart door het Zendingsdiaconessenhuis Bethanië. Vanaf 2019 wordt het project uitgevoerd door de christelijke natuurbeweging A Rocha, met ondersteuning van het zendingsdiaconessenhuis.    

U kunt de spaardoosjes aanvragen bij : Gert Jan Hiddink, gj.hiddink@bsmail, 06-21576390 of Aartje van Vliet, vanvlietvanessen@ziggo.nl, 06-14373439

Afbeeldingsresultaat voor de parel amerongen